Beiratkozás – legfontosabb tudnivalók

Beiratkozás a 2021/2022. tanév 9. évfolyamára

Kérem, hogy amennyiben lehetősége nyílik rá, akkor gyermeke középfokú beíratását online módon intézze a KRÉTA rendszer e-ügyintézési felületén keresztül.

Az elektronikus levélben elküldött dokumentumok nem minősülnek beiratkozásnak, csak a meglévő nyomtatványokat nem kell feltölteni!

Az elektronikus beiratkozás lehetősége 2021. június 15. napjától nyílik meg az Ön részére az „e-Ügyintézés” felületen. Gyermeke adatait beküldheti iskolánkba a „Beiratkozás középfokú intézménybe” (BKI) folyamat segítségével. Erre 2021. június 21-ig van lehetősége.

A fentiek elvégzésének megkönnyítése érdekében egy részletes segédanyag megtalálható a honlapunkon: ITT

Az elektronikus beiratkozás leírása a Kréta rendszer tudásbázisában: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761123

Személyes beiratkozás a járványhelyzet függvényében előre egyeztetett időpontban lehetséges a +36/20/9852200 telefonszámon.

A beiratkozás időpontja:

2021. június 22-23-24. 

9-12 és 14-17 óra között

A beiratkozás helye:

Jelky András Iparművészeti Szakgimnázium (1084 Budapest, Rákóczi tér 4.) titkársága.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a járványhelyzet miatt az okmányirodák korlátozott személyes ügyfélfogadással működhetnek (nehezebb az időpontfoglalás), így a diákigazolvány igényléséhez szükséges NEK adatlap beiratkozásra történő igénylése akadályokba ütközhet. NEK adatlap hiányába diákigazolvány nem igényelhető a kérelmező részére. A korábbi intézmény által kiadott diákigazolvány érvényét veszti 2021. szeptember 01. napjával.

A Gólyatábor – a járványhelyzetre való tekintettel – az idei évben is elmarad. Az ismerkedésre létrehoztunk egy zárt facebook csoportot, itt különböző hasznos információk fognak megjelenni, lehet kérdezni és ismerkedni. A Jelky-Gólyák 2021 zárt csoportba a felvételt – a biztonság érdekében – szigorúan csak a tanuló oktatási azonosítójával lehet kérelmezni. Így biztosan csak azok a tanulók lesznek a tagok, akik felvételt nyertek iskolánk valamelyik szakára. Megértésüket köszönjük, és szeretettel várjuk a csatlakozást a csoporthoz.

Előzetesen elektronikus felvételi értesítést küldtünk minden felvételt nyert tanuló részére a jelentkezési lapon feltüntetett e-mail címre, 2021. április 28-30. között.

Ha a felvételi határozatot valaki nem kapta volna meg, kérem, jelezze a lenti elérhetőségeken.

Bármilyen további kérdés, kérés esetén kérem, keressék bizalommal az iskolatitkárt, Zöld Mariannát a +36/20/9852200 telefonszámon vagy a felveteli@jelky.hu elektronikus elérhetőségen!

Beiratkozáshoz szükséges nyomtatványokat elektronikus levélben küldjük meg a jelentkezési lapon feltüntetett e-mail címre 2021. május 21. napjáig.

Amennyiben gyermeküket mégsem iskolánkba kívánják beíratni – legkésőbb 2021. június 15. napjáig – e-mailben felveteli@jelky.hu jelezni szíveskedjenek!

Posted in Felvételi aktuális, Hírek and tagged , , .