Menza

Tisztelt Szülők, Diákok és Pedagógusok!

  • 2021. szeptemberétől már csak havi 1 készpénzes befizetésre lesz lehetőségük az iskolákban, így kérjük Önöket, hogy (a folyamatosan fennálló járványügyi helyzetre tekintettel) átutalással vagy a MultiSchool Szülői modulján keresztül saját kódjukkal belépve vegyék igénybe az étkezés megrendelését és a térítési díj befizetését. (Ennek belépési kódját szintén írásban tudják megigényelni a jelkykonyha.eszgsz@gmail.com email címen).
  • Ha a szülő nem tud átutalással fizetni, akkor a készpénzt munkaidőben, bármely OTP fiókban, vagy az ÉSZGSZ Bp. XIII. Róbert Károly krt. 49-51. szám alatti székhelyén lévő házipénztárba hétköznapokon 8-12 óra között be tudja fizetni. Az ÉSZGSZ étkezés térítési díj beszedési számlájának számlaszáma: 11784009-15793803-10010000.
  • Az átutalások beérkezésének határideje minden hónap 20-ig esedékes. Közleményben kérjük feltüntetni az iskola azonosítóját (JAISZI), gyermek neve és osztálya / pedagógus neve és 0.F.
  • Az étkezés igényléséhez a tanévkezdéskor egyszeri alkalommal kötelező kitölteni és megküldeni (jelkykonyha.eszgsz@gmail.com-ra) Szándéknyilatkozatot, Hozzájárulónyilatkozatot valamint a kedvezményes étkezés igényléséhez szükséges dokumentumokat. Ezeket az iskola honlapján illetve a www.eszgsz.hu oldalon megtalálják minden szükséges információval együtt.
  • Az ügyintézés meggyorsítása érdekében kérjük Önöket, hogy a készpénzes ebédbefizetéskor a szükséges dokumentumokat előre kitöltve hozzák magukkal.
  • A belépési kódot is az ügyintéző a dokumentumok hiánytalanul történő beérkezése után küldi ki Önöknek.
  • Az étkezés megrendelése egyik hónapban sem automatikus, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére.

Szeptemberi készpénzes ebédbefizetés ideje:

2021. augusztus 23. hétfő 8:00-12:00

Étkezés: Szeptember 02-től (21 tanítási nap)

Diák teljes ár 350,52 Ft/nap

Diák 50% 175,26 Ft/nap

Felnőtt 650,24 Ft/nap

EBÉD LEMONDÁS a befizetett tanulóra a tárgyi napot/napokra legalább 1 nappal korábban, minden nap kizárólag reggel 9:00 óráig elektronikus úton a jelkykonyha.eszgsz@gmail.com e-mailben.

Az elfogadott lemondás beszámítása/visszafizetése a következő befizetés esetén kerül jóváírásra.

Online szülői felület étkezés rendeléshez

Elérhetőség

Az étkezési ügyintéző személyesen csak a befizetési napokon érhető el az iskolában. A nem befizetési napokon befizetéssel és egyéb élelmezéssel kapcsolatos kérdéseivel keresse az étkezési ügyintézőt telefonon vagy levélben:

LEMONDÁS: 9 óráig tudjuk elfogadni a következő napot írásban:
jelkykonyha.eszgsz@gmail.com

Étkezési ügyintézés

Simon Ágnes
+36 20 852 86 21
Telefonos ügyintézés (nem lemondás)
H-CS: 8:00 - 16:00
P: 8:00 - 12:00