Menza

Májusi étkezés

Az étkezés megrendelése nem automatikus, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére a jelkykonyha.eszgsz@gmail.com email címen.

A szülők az étkezési igények leadását  legkésőbb 2021. május 05-ig tudják írásban kezdeményezni!

A lemondásokból adódó jóváírásokon túli étkezési igény fedezetét csak átutalással legkésőbb 2021. május 05-ig tudják beutalni. Ennek összegéről szintén írásban tudnak tájékozódni.

Május hónapra csak átutalással tudják teljesíteni a térítési díjat, melynek összegéről szintén emailben kérjenek tájékoztatást. A szülő étkezést megrendelni, számlákat kiegyenlíteni a MultiScool szülői modulján keresztül is tud, május 05-ig!!! Ennek belépési kódját írásban tudják megigényelni a jelkykonyha.eszgsz@gmail.com email címen.

Ha a szülő nem tud átutalással fizetni, akkor a készpénzt munkaidőben, hétköznapokon 8-12 óra között bármely OTP fiókban, vagy az ÉSZGSZ Bp. XIII. Róbert Károly krt. 49-51. szám alatti székhelyén lévő házipénztárba be tudja fizetni. Az ÉSZGSZ étkezés térítési díj beszedési számlájának számlaszáma: 11784009-15793803-10010000.

Kérjük, hogy a jelen helyzetben folyamatosan kísérjék figyelemmel az aktuális járványügyi rendelkezéseket, ezekről mi is tájékoztatást nyújtunk változás esetén.

Új étkezők esetén átutalás előtt emailben (jelkykonyha.eszgsz@gmail.com) legyenek szívesek csatolni a 2020/2021-es tanévre érvényes és hiánytalanul kitöltött igénylőlapokat, majd így érdeklődni az esetleges jóváírásokról és a pontos utalandó összegről.

Kedvezményes étkezés térítést kizárólag csak az erre szóló igazolások (igénylőlap+ kedvezményre jogosító igazolás) hiánytalan megléte esetén tudunk biztosítani, melyet szintén emailben legyenek szívesek csatolni.

Étkezési igényt - az utalások beérkezésétől függetlenül - csak előzetesen leadott igénylőlap estén áll módunkban befogadni.

Az igénylőlapok letölthetők az iskola honlapjáról, illetve a www.eszgsz.hu oldalról.

A havi befizetést kétféle módon lehet teljesíteni:

  1. KÉSZPÉNZZEL kizárólag a kijelölt időpontokban!!!
  2. ÁTUTALÁSSAL (A határidők betartása mellett!!!)

  • Átutalásos számla igénylésére emailen keresztül a jelkykonyha.eszgsz@gmail.com címen van lehetőség (Fizetési kötelezettség vállalása mellett). Az átutalásos számla kiküldése NEM AUTOMATIKUS!!!!
  • Utalás az ÉSZGSZ részére OTP 11784009-15793803-10010000 alszámlára.
  • Közleménybe kérem feltüntetni: gyermek neve, osztálya, az iskola nevének rövidítése (JAISZI), tárgyhó megjelölése.

EBÉD LEMONDÁS a befizetett tanulóra a tárgyi napot/napokra legalább 1 nappal korábban, minden nap kizárólag reggel 9:00 óráig elektronikus úton a jelkykonyha.eszgsz@gmail.com e-mailben.

Az elfogadott lemondás beszámítása/visszafizetése a következő befizetés esetén kerül jóváírásra.

Online szülői felület étkezés rendeléshez

Elérhetőség

Az étkezési ügyintéző személyesen csak a befizetési napokon érhető el az iskolában. A nem befizetési napokon befizetéssel és egyéb élelmezéssel kapcsolatos kérdéseivel keresse az étkezési ügyintézőt telefonon vagy levélben:

LEMONDÁS: 9 óráig tudjuk elfogadni a következő napot írásban:
jelkykonyha.eszgsz@gmail.com

Étkezési ügyintézés

Simon Ágnes
+36 20 852 86 21
Telefonos ügyintézés (nem lemondás)
H-CS: 8:00 - 16:00
P: 8:00 - 12:00