Menza

Az étkeztetési feladatokat az Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet látja el. Az ezzel kapcsolatos ügyeiket kérjük a lent megadott elérhetőségeken intézzék, az iskola dolgozói nem tudnak segítséget nyújtani a befizetésekkel kapcsolatban. Az ügyintéző személyesen csak a megadott készpénzes befizetési időpontban érhető el az iskolában.

Tisztelt Szülők, Diákok és Pedagógusok!

Az étkezés igényléséhez a tanév megkezdésekor mindenki számára egyszeri alkalommal kötelező kitölteni és megküldeni a (jelkykonyha.eszgsz@gmail.com-ra) Szándéknyilatkozatot, Hozzájárulónyilatkozatot (új étkezők esetében) valamint a kedvezményes étkezés igényléséhez szükséges dokumentumokat (amennyiben jogosultak rá).

Ezeket az iskola honlapján, illetve a www.eszgsz.hu oldalon megtalálják minden szükséges információval együtt.

Az ügyintézés meggyorsítása érdekében kérjük Önöket, hogy a készpénzes ebédbefizetéskor a szükséges dokumentumokat előre kitöltve hozzák magukkal lehetőség szerint a pontosan kiszámolt összeggel együtt.

Minden hónapban csak havi egy készpénzes befizetésre van lehetőségük az iskolában, így kérjük Önöket, hogy - az ügyintézés meggyorsítása érdekében - átutalással vagy a MultiSchool Szülői modulján keresztül (saját kódjukkal belépve) vegyék igénybe az étkezés megrendelését és a térítési díj befizetését. (Ennek belépési kódját szintén írásban tudják megigényelni a  jelkykonyha.eszgsz@gmail.com email címen, mely a regisztrált szülői email címre automatikusan kiküldésre kerül a programból a dokumentumok hiánytalan beérkezését követően).

Az átutalások beérkezésének határideje minden hónap 25-ig esedékes. Közleményben kérjük feltüntetni az iskola azonosítóját (JAISZI), gyermek neve és osztálya/ pedagógus neve és felnőtt étkezés.

A MultiSchool szülői felülete minden hónapban 5-25-ig áll rendelkezésre a rendeléshez.

Az étkezés megrendelése egyik hónapban sem automatikus, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére, vagy a havi étkezési díjat automatikusan beutalja.

Ügyintézői elérhetőség: Simon Ágnes (+3620/8528621) H-P 8:00-16:00-ig

A szeptemberi ebédbefizetéssel kapcsolatos pontos tájékoztatóért kérjük folyamatosan kísérjék figyelemmel az iskola honlapját.

A kitöltött, aláírt és bescannelt nyomtatványok beérkezésének határideje legkésőbb 2022.08.15.

Online szülői felület étkezés rendeléshez

Elérhetőség

Az étkezési ügyintéző személyesen csak a befizetési napokon érhető el az iskolában. A nem befizetési napokon befizetéssel és egyéb élelmezéssel kapcsolatos kérdéseivel keresse az étkezési ügyintézőt telefonon vagy levélben.

LEMONDÁS: 9 óráig tudjuk elfogadni a következő napot írásban:
jelkykonyha.eszgsz@gmail.com

Az elfogadott lemondás beszámítása/visszafizetése a következő befizetés esetén kerül jóváírásra.

Étkezési ügyintézés

Simon Ágnes
+36 20 852 86 21
Telefonos ügyintézés (nem lemondás)
H-P: 8:00 - 16:00

jelkykonyha.eszgsz@gmail.com