Menza

Az étkeztetési feladatokat az Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet látja el. Az ezzel kapcsolatos ügyeiket kérjük a lent megadott elérhetőségeken intézzék, az iskola dolgozói nem tudnak segítséget nyújtani a befizetésekkel kapcsolatban.

Tisztelt Szülők, Diákok és Pedagógusok!

Kérjük Önöket, hogy az alábbi fizetési módokat részesítsék előnybe:

Átutalással (ÉSZGSZ étkezés térítési díj beszedési számlájának számlaszáma: 11784009-15793803-10010000)

Az átutalások beérkezésének határideje minden hónap 25-ig esedékes. Közleményben kérjük feltüntetni az iskola azonosítóját (JAISZI), gyermek neve és osztálya/ vagy pedagógus neve és 0.F.

KÉREM A SZÜLŐKET, hogy LEMONDÁS ESETÉN EMAILBEN ÉRDEKLŐDJENEK a pontos összegről, hogy a JÓVÁÍRÁSOKAT FOLYAMATOSAN TUDJUK ÉRVÉNYESÍTENI!!!

MultiSchool Szülői modulján keresztül saját kódjukkal belépve

Ennek belépési kódját írásban tudják megigényelni a jelkykonyha.eszgsz@gmail.com email címen. A kiküldött kódot 24 órán belül aktiválni kell, különben másik kód szükséges a regisztrációhoz.

A MultiSchool szülői felülete minden hónapban 5-25-ig áll rendelkezésre a rendeléshez.

Az ügyintézés meggyorsítása érdekében kérjük Önöket, hogy a készpénzes ebédbefizetéskor az előre kiszámolt pontos összeget hozzák magukkal.

Az étkezés megrendelése egyik hónapban sem automatikus, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére, vagy a kiírt térítési díjat beutalja.

Étkezés lemondás minden reggel 9:00-ig a következő napra CSAK ÍRÁSBAN (jelkykonyha.eszgsz@gmail.com)

Ügyintézői elérhetőség: Simon Ágnes (+3620/852-8621) H-P 8:00-16:00-ig

Az étkezés igényléséhez a tanévkezdéskor egyszeri alkalommal kötelező kitölteni és megküldeni (jelkykonyha.eszgsz@gmail.com-ra) Szándéknyilatkozatot, Hozzájárulónyilatkozatot valamint a kedvezményes étkezés igényléséhez szükséges dokumentumokat. Ezeket az iskola honlapján, illetve a www.eszgsz.hu oldalon megtalálják minden szükséges információval együtt.

Az ügyintézés meggyorsítása érdekében kérjük Önöket, hogy a készpénzes ebédbefizetéskor a szükséges dokumentumokat előre kitöltve hozzák magukkal.

Online szülői felület étkezés rendeléshez

Elérhetőség

Az étkezési ügyintéző személyesen nem érhető el az iskolában. Befizetéssel és egyéb élelmezéssel kapcsolatos kérdéseivel keresse az étkezési ügyintézőt telefonon vagy levélben.

LEMONDÁS: 9 óráig tudjuk elfogadni a következő napot írásban:
jelkykonyha.eszgsz@gmail.com

Az elfogadott lemondás beszámítása/visszafizetése a következő befizetés esetén kerül jóváírásra.

Étkezési ügyintézés

Simon Ágnes
+36 20 852 86 21
Telefonos ügyintézés (nem lemondás)
H-P: 8:00 - 16:00

jelkykonyha.eszgsz@gmail.com